069/512-90-92
office@whitesmile7.com

White Smile trakice za izbeljivanje zuba predstavljaju spas kada su Vam za veoma kratko vreme, za neke Vama bitne događaje potrebni brzi i efikasni rezultati.

Bilo da se radi o izlasku sa prijateljima, sastanku sa partnerom, razgovoru za posao, venčanju, ili želji da lepo izgledate na fotografijama, White Smile trakice će brzo i jednostavno izbeliti Vaše zube.

Novo iskustvo izbeljivanja zuba

White Smile trakice za izbeljivanje zuba su mekane i savitljive. Dizajnirane su da odgovaraju obliku gornjih i donjih zuba.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji sadrže čestice koje proizvode viskoznost i elastičnost koja je jedinstvena i ima uspešan efekat. Upravo njihova elastičnost i viskoznost obezbeđuju da trakice stoje čvrsto na zubnoj površini.

Nikakvih problema, u vidu odlepljivanja, viška gela, neefikasnosti, neprijatne upotrebe i iritacije usne duplje, nema prilikom upotrebe trakica White Smile.

Brza i laka upotreba

Korak 1:
Suvim rukama odvojiti trakicu od folije.
Korak 2:
Gledajući se u ogledalo prisloniti na donje zube stranu trakice na kojoj se nalazi gel. Pritisnuti i izravnati trakicu na zubnu površinu, tako da savršeno prijanja na zube. Isti postupak ponoviti za gornje zube.
Korak 3:
Posle 30-60 minuta nežno ukloniti trakice.

Rezultati

Za samo 7 dana uzastopnog korišćenja, jednom dnevno, 30-60 minuta Vaši zubi postaće znatno belji. Za još intenzivniji efekat mogu se koristiti dva puta dnevno, 7 dana u nedelji.

Efekat izbeljivanja traje do pola godine. Preporučljivo je tretman ponoviti posle šest meseci, a u međuvremenu, između dva tretmana, trakice je preporučljivo povremeno koristiti, pritom da posle svakog punog tretmana treba pauzirati nedelju dana sa korišćenjem.

SWITCH THE LANGUAGE