WHITEsmile trakice

za izbeljivanje zuba

White Smile trakice za izbeljivanje zuba predstavljaju spas kada su Vam za veoma kratko vreme, za neke Vama bitne događaje potrebni brzi i efikasni rezultati. Bilo da se radi o izlasku sa prijateljima, sastanku sa partnerom, razgovoru za posao, venčanju, ili želji da lepo izgledate na fotografijama, White Smile trakice će brzo i jednostavno izbeliti Vaše zube.

Novo iskustvo
izbeljivanja zuba

ZA SAMO 7 DANA

White Smile trakice su mekane i savitljive. Dizajnirane su da odgovaraju obliku gornjih i donjih zuba. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji sadrže čestice koje proizvode viskoznost i elastičnost koja je jedinstvena i ima uspešan efekat.

Nikakvih problema, u vidu odlepljivanja, viška gela, neprijatne upotrebe i iritacije usne duplje, nema prilikom upotrebe trakica White Smile.

Brza i
laka upotreba

KORAK 1

Suvim rukama odvojiti trakicu od folije.

KORAK 2

Gledajući se u ogledalo prisloniti na donje zube stranu trakice na kojoj se nalazi gel. Pritisnuti i izravnati trakicu na zubnu površinu, tako da savršeno prijanja na zube. Isti postupak ponoviti za gornje zube.

KORAK 3

Posle 30-60 minuta nežno ukloniti trakice.

Rezultati

POSLE 7 DANA

Za samo 7 dana uzastopnog korišćenja, jednom dnevno, 30-60 minuta Vaši zubi postaće znatno belji. Za još intenzivniji efekat mogu se koristiti dva puta dnevno, 7 dana u nedelji.

Preporučljivo je tretman ponoviti posle tri meseca, a u međuvremenu, između dva tretmana, trakice je preporučljivo povremeno koristiti, pritom da posle svakog punog tretmana treba pauzirati nedelju dana sa korišćenjem.

Poruči svoj
beli osmeh

STIŽE NA TVOJU ADRESU

Plaćanje se vrši pouzećem. Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Pakovanje sadrži 14 trakica (po 7 za gornju i donju vilicu)

Poruči WHITEsmile trakice

    1.750,00 RSD

    cena jednog pakovanja

    + troškovi dostave
    Besplatna dostava za porudžbine preko 3.000 RSD

    Sadržaj kutije: 7 kesica sa po 2 trakice i uputstvo za upotrebu