Da li mogu normalno da gutam pljuvačku prilikom korišćenja White Smile trakica?
Da, možete. Izbeljivač na trakicama nije štetan po ljudski organizam. Veoma je bezbedno koristiti White Smile trakice.
Da li mogu da koristim White Smile trakice odmah nakon pranja zuba?
Pranje zuba može da ošteti desni. Zato bi trebalo izbegavati korišćenje trakica odmah nakon pranja zuba.
Koja je glavna komponenta na trakicama koja izbeljuje zube?
Hidrogen peroksid. Svi svetski stomatolozi koriste hidrogen peroksid prilikom izbeljivanja zuba.
Na šta treba da obratim pažnju prilikom korišćenja White Smile trakica?
Izbegavajte da jedete, pijete i pušite.
Zašto za bolji efekat treba da koristim trakice dva puta dnevno, 7 dana u nedelji?
Laboratorijska i klinička ispitivanja su pokazala da korišćenjem White Smile trakica dva puta dnevno dolazi do još boljeg efekta izbeljivanja.
Da li svi mogu da koriste White Smile trakice?
Iako su White Smile trakice bezbedne za ljudski organizam, preporučljivo je da ih ne koriste osobe ispod 18 godina, trudnice, osobe osetljivih desni, i one osetljive na hidrogen perksid, kao i osobe neposredno posle stomatološke intervencije.
Zašto se pojavljuju bele flekice kada uklonim White Smile trakicu?
Bele flekice koje se pojavljuju posle izbeljivanja su privremene, brzo će nestati i neće naštetiti zubima.
Da li White Smile trakice smeju da budu u dodiru sa desnima?
Da, ali takav kontakt bi trebao biti što manji.
Da li će se desiti alergija ili nelagodnost prilikom korisćenja trakica?
Trakice za izbeljivanje zuba nisu štetne po ljudski organizam. Nekolicina ljudi može da oseti reakciju na desnima, međutim neće trajati dugo. U ovom slučaju, preporučljivo je pauzirati sa trakicama od jednog do tri dana i onda nastaviti sa redovnom upotrebom. Oni koji budu patili od ozbiljne alergije trebali bi preskočiti upotrebu.
Koliko dugo trakice za izbeljivanje zuba mogu konstantno da se koriste?
Kao što smo napomenuli, za još belje zube preporučljivo ih je koristiti 2 puta dnevno, 7 dana u nedelji. Ukoliko tretman od jednom dnevno više odgovara, onda trakice koristite upravo tako, jednom dnevno, u roku od 14 dana. Nakon takve upotrebe, nije preporučljivo koristiti ih barem narednih nedelju dana. Između dva tretmana, u razmaku od 6 meseci, trakice White Smile možemo povremeno koristiti, pre nekih nama značajnih događaja. Tada je dovoljno da dva dana držimo trakice, kako bi pospešili belinu.
Koliko je zaista efikasan ovaj proizvod?
Upotrebom White Smile trakica za izbeljivanje zuba, komponente koje se nalaze na njima ne samo da će ukloniti flekice sa površine zuba, nego će ući duboko u gleđ i dentin zuba i detaljno ih izbeliti. Samo jednim korišćenjem White Smile trakica, u 90% slučajeva vidi se razlika u tonu zuba, dok u malom broju slučejava, usled jake pigmentacije, do zadovoljavajućeg efekta doćiće posle 2-3 tretmana.
Koliko dugo će moji zubi biti beli nakon upotrebe White Smile trakica?
Zavisi od navika u ishrani i sklonosti ka pušenju. Savetuje se da se koriste na svakih 6 meseci, s tim što se između tretmana takođe mogu koristiti, radi održavanja beline. Ukoliko prestanemo sa korišćenjem trakica, vremenom, usled konzumiranja vina, kafe, čaja, cigareta, zubi će opet dobiti žućkastu boju. Zato koristite White Smile trakice ako želite da Vam lep osmeh i beli zubi traju.
Koja je razlika između paste za zube i trakica za izbeljivanje?
Ovo su dve potpuno različite metode. Pranje zuba pastom za zube i četkicom može da ukloni samo flekice sa površine zuba, a ne da ih izbeli. Bez obzira koliko često i dugo perete zube, oni neće postati belji. Komponente na trakicama za zube, kao što smo spomenuli, ne samo da će ukloniti flekice sa površine zuba, nego će ući duboko u gleđ i dentin zuba i detaljno ih izbeliti.