Uslovi online kupovine

Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe WhiteSmile7 sajta. Korišćenjem našeg sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili navedene uslove korišćenja. Glenin Tim d.o.o. zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove korišćenja unošenjem izmena u tekst. Predlažemo da, s vremena na vreme, posetite ovu stranicu i proverite da li su se uslovi možda promenili u odnosu na one koji su važili tokom Vaše poslednje posete.

Ukoliko niste saglasni sa Uslovima korišćenja i Uslovima online kupovine, molimo Vas da ne koristite ovu web stranicu i ne ostavljate nikakve podatke.

Željene proizvode sa našeg sajta možete poručiti direktno, dodavajući ih u korpu, ili putem telefona i mejla.


Opis proizvoda

Nastojimo da proizvode opišemo što je tačnije moguće i da redovno ažuriramo sve informacije o njima. Ukoliko proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti, u nekorišćenom stanju, a mi ćemo Vam vratiti novac.


Cene

Cena proizvoda jasno je prikazana na sajtu. U cenu nisu uključeni troškovi dostave koji se naknadano naplaćuju.

U slučaju odstupanja cena, iz bilo kog razloga, Glenin Tim d.o.o. je dužan da o tome obavesti kupca.

 

Isporuka pošiljaka

Isporuka se vrši putem kurirske službe Post Express.

Prilikom prijema proizvoda koje dostavlja kurirska služba, potrošač je dužan da sa licima koja dostave proizvod, otpakuje i detaljno vizuelno pregleda isti, da bi se uverio da ne postoje fizička oštećenja. Ukoliko postoje fizička oštećenja, potrošač ima pravo da odbije prijem proizvoda.

 

Plaćanje

Proizvodi koje poručite putem našeg sajta biće isporučeni posredstvom kurirske službe Post Express. Troškove dostave snosi kupac i plaća ih prilikom preuzimanja pošiljke.

Poručivanjem proizvoda preko naše online prodavnicedajete saglasnost da vaše podatke dostavimo kurirskoj službi, kako bi na adekvatan način mogli da isporuče proizvode. 

Plaćanje se vrši u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Za porudžbine čija je vrednost veća od 3.000 RSD, dostava je besplatna na teritoriji Republike Srbije.

 

Reklamacije

Potrošač reklamaciju može izvršiti elektronskim putem na mejl office@whitesmile7.com u roku od 14 dana od datuma preuzima robe.

Da bi ostvario pravo na reklamaciju potrošač je obavezan da dostavi fiskalni račun na uvid ili drugi dokaz o kupovini.

Prodavac je dužan da bez odlaganja, a najkasnije 8 dana od prijema reklamacije, odgovori potrošaču na izjavljenu reklamaciju. Odgovor prodavca na reklamaciju potrošača mora da sadrži odluku da li prihvata reklamaciju, izjašnjenje o zahtevu potrošača i konkretan predlog i rok za rešavanje reklamacije koji ne može biti duži od 15 dana.

 

Privatnost podataka

Glenin Tim d.o.o. je dužan da čuva privatnost svih kupaca i korisnika sajta https://whitesmile7.com/. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla sa ciljem ispunjenja svrhe za koju su podaci o ličnosti prikupljeni. Privatni podaci koje šaljete na ovaj sajt biće korišćeni samo u svrhe zbog kojih ste ih poslali.

Ukoliko se ne slažete sa ovom izjavom o poverljivosti podataka molimo vas da ne koristite ovu web stranicu i ne ostavljate nikakve podatke. Nastavkom kupovine na našem sajtu, smatraćemo da ste pročitali i razumeli uslove pod kojima obrađujemo vaše podatke i da ste nakon čitanja i razumevanja pristali na primenu istih.