Smeh kao univerzalni simbol sreće

Hajde da se zajedno osvrnemo na proteklu godinu. Svi smo morali da se izborimo sa dodatnim izazovima i da se prilagodimo novonastaloj situaciji. Neki od nas su brzo prihvatili nove navike i nastavili svojim uobičajenim tokom, drugima je bilo malo teže da se prilagode. Svaki čovek je jedna individua i svako se sa izazovnim situacijama drugačije bori.

Ono što nam je svima potrebno jeste optimizam i dobro raspoloženje. Nije uvek lako, ali osmeh je uvek dobrodošao.

Kada vidite druge ljude da se smeju, ne možete se kontrolisati, nasmejete se i Vi, zar ne? To se događa zato što zvuk smeha aktivira deo u našem mozgu koji priprema mišiće lica na micanje i nemoguće je suzbiti tu reakciju.

Smeh je univerzalni simbol sreće i svi će ga prepoznati.

Nako voli da se smeje grohotom, neko koketno, ima ljudi koji se retko smeju, ali se četo smeše. U svakom slučaju osmeh koji otkriva blistave zube uvek je poželjan. Bela je jedina boja koja bi trebala da se nalazi u opisu zuba. Ukoliko ne možete da odolite još jednoj šoljici kafe ili zimske dane provodite uz tople čajeve setite se da bi povremeno trebalo osvežiti belinu zuba. Trakice za izbeljivanje zuba su elegantno rešenje koje će u kratkom roku ponovo izvući osmeh na Vaše lice.

Nama ostaje da Vam poželimo da predstojeća godina bude opuštenija, zabavnija i uspešnija od protekle. I naravno, da Vam ista donese puno povoda za smejanje.